Kategorier
Ukategorisert

Fornyet sentral godkjenning

Sentrale godkjenning varer i 3 år og må så fornyes. Den forrige L Hansen Engineering hadde var gyldig til 16.10.2021. Da jeg søkte fornyelse nå, fikk jeg godkjent fire nye ansvarsområder. Prosjektering av Brannkonsept tkl 1, Oppmålingsteknisk prosjektering tkl 1 og Vannforsynings- og avløpsanlegg tkl 1. I tillegg fikk jeg godkjent Utførelse av Innmåling og utstikking av tiltak i tkl 1.

Godkjenning LHE

Kategorier
Ukategorisert

Ferdig som landmåler!

Våren 2021 klarte jeg å fullføre utdannelsen ved Gauldal Tekniske Fagskole i Kart og Oppmåling. Jippi! Det er jeg veldig fornøyd med!
https://www.gauldalfagskole.no/

Det siste halvåret har vært svært hektisk for meg med mange prosjekter. Så jeg er veldig fornøyd med at jeg klarte å fullføre fagskolen ved siden av alt det.

Hvis du også går med planer om å ta utdannelse innen kart og oppmåling, så kan jeg anbefale Gauldal fagskole som ligger på Støren. Det er selvsagt enklere om du følger undervisningen der oppe, men det er også mulig å spørre om å få delta som ekstern student, slik som jeg og et par andre fikk gjøre i 2019-2021. Vi er veldig glade for at vi fikk muligheten til det. Så takk til lærerne og rektor på Gauldal fagskole.

Kategorier
Ukategorisert

Ny nettside

Endelig er jeg tilbake med ny nettside for L Hansen Engineering. LHE fikk web-side i 1998, men i den siste tiden har det ikke vært noen nettside tilgjengelig. Dette er beklagelig, men nå er lhe.no tilbake!

Kategorier
Ukategorisert

Kart og oppmåling

I 2019 kontaktet jeg Gauldal Fagskole og spurte om jeg kunne få delta i undervisningen i Kart og Oppmåling. Jeg var da så heldig at de lot meg få delta som fjernstudent. Det har vært svært lærerikt og jeg får muligheten til å tilegne meg kunnskaper innen landmåling og GIS.

Studiet går over to år, og våren 2021 er jeg ferdig med fagskoleutdanningen innen kartfag.

På NTH hadde jeg riktignok et grunnkurs i landmåling, men det var lite undervisning i satellitt-basert landmåling. Og siden jeg ønsker å kunne tilby tjenester innen dette, er det supert å få delta i undervisningen ved Gauldal Fagskole.