Kategorier
Ukategorisert

Ferdig som landmåler!

Våren 2021 klarte jeg å fullføre utdannelsen ved Gauldal Tekniske Fagskole i Kart og Oppmåling. Jippi! Det er jeg veldig fornøyd med!
https://www.gauldalfagskole.no/

Det siste halvåret har vært svært hektisk for meg med mange prosjekter. Så jeg er veldig fornøyd med at jeg klarte å fullføre fagskolen ved siden av alt det.

Hvis du også går med planer om å ta utdannelse innen kart og oppmåling, så kan jeg anbefale Gauldal fagskole som ligger på Støren. Det er selvsagt enklere om du følger undervisningen der oppe, men det er også mulig å spørre om å få delta som ekstern student, slik som jeg og et par andre fikk gjøre i 2019-2021. Vi er veldig glade for at vi fikk muligheten til det. Så takk til lærerne og rektor på Gauldal fagskole.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *